aboutus

Bedrijfsprofiel

 

 

Anhui Sinomining Machinery Co., Ltd

Y&X de Technologieco. van Peking, Ltd werd gevestigd in 2014.As een lid van een groep van de familiemijnbouw, moest de opdracht van bij het begin markten overzee uitbreiden en one-stop professionele diensten verlenen voor mijnbouwbedrijven overzee.

De mijnbouwgroep bezit diverse typemijnen met inbegrip van ijzer, koper, molybdeen, lood-zink, fosfor, goud, enz., en heeft ervaring in verwerking van uitgeput ijzererts op grote schaal, de weg bereidend de toepassing van de molens van de hoge drukrol in low-grade ijzererts; wij hebben gemakkelijk vele succesvolle ervaringen zoals low-grade technologie van de koperterugwinning, oprichtingstechnologie van de mijn van het modderkoper, enz.

Wij hebben koper en kobaltoxydecollectoren, gouden uitlogende agent die volledig cyanide, kalmeringsmiddel van gemakkelijk drijvend ganggesteente, frother voor het hoge minerale erts van de modderinhoud, tincollector, reagens vervangt om kaliumdichromate, enz. te vervangen.

 

Onze ontwerpgevallen zijn ook dekkings ijzerhoudende metalen, non-ferrometalen en goudmijnen. Wij hebben Professionele Rang sorteert een Kwalificatie in de Metallurgische Metallurgische Industrie (en Mijnbouwtechniek), een Kredietcertificaat van Techniek het Raadplegen Eenheid, sorteert een Kwalificatie in Bouwnijverheid (Constructiewerkzaamheden), welke het Dienen van meer dan 200 mijnen en het ondernemen van meer dan 700 projecten, met inbegrip van kopermijnen, goudmijnen, ijzermijnen, zink-lood mijnen, enz., rijke ervaring in mijnen hebben, vooral in grote en middelgrote mijnen. Y&X bedrijf, als zijn bevorderingscentrum overzee, zijn wij verantwoordelijk voor zijn geheel overzee op de markt brengend.

Wij zijn niet alleen leverancier maar ook eind - gebruiker. Dit unieke voordeel is bestemd om ons buitengewoon te maken. Wij begrijpen de echte behoeften van onze gebruikers beter dan anderen. De rijke die ervaring in productiepraktijk op lange termijn wordt geaccumuleerd staat ons toe om de redelijkste en hoogstaande oplossingen vanuit het perspectief van klanten te verstrekken wanneer het verlenen van de diensten aan klanten.

 

Waarom kies onze bedrijfmachine?

1. Wij zullen ons beste de behoeften van elke klant doen tevredenstellen

Het produceren van hoogstaande en betrouwbare machines is onze eerste prioriteit, omdat wij weten dat ons succes volledig van de tevredenheid van onze klanten afhangt. Wij geven nooit kwaliteit op om kosten te besparen.


2. Opleiding & de dienst

De opleiding is VRIJ om elke klant. Wanneer u ons, voor installatie, onderhoud, of juist gebruik van onze bedrijfmachines wenst, zullen wij daar voor u juist zijn. Bovendien verstrekken wij éénjarige garantie om uw machinelooppas constant ervoor te zorgen. Wij houden altijd bepaald inventarisniveau van vervangstukken, wat betekent de vervangingen aan u kunnen direct worden verscheept.

3. Als u voor deze zaken nieuw bent, zal ik u helpen

Vele dank voor uw vertrouwen; wij kunnen u van de pre-diensten van ontwerpregeling voorzien voor volledige productielijnen, vlekinspectie en exploitant opleiding volgens uw eisen en de voorwaarden van toegepaste vlek, kunnen wij u helpen het juiste materiaal, boringsinstallatie, Lader, vrachtwagens, graafwerktuigen etc. kiezen4. Wij zullen een geschikt type voor u adviseren en zullen u een beste citaat verzenden

De belangrijkste structuur van de kaakmaalmachine is samengesteld uit stander, zonderlinge schacht, riemschijf, vliegwiel, beweegbare kaakplaat, polsplaat, regelbare hiaatschroef, die de lente en vaste kaakplaat compenseren. De polsplaat heeft ook het effect van het bewaken.

Geschiedenis

Leidde de manier:

In 1956, de eerste volledige energie Dong Li Zhuji van China, van de voorgangermachines van Zhejiang Zhuji werd de Installatie van de Mijnbouwmachines (staat) opgericht, wordend de eerste fabrikant van de oprichtingsmachine.

In 1958, kan de voorganger van Huaibei-de machinesinstallatie van de Mijnbouwdienst worden gevestigd, de belangrijkste producten voor de concentrator en het doseren apparaten.

In 1970, de eerste vergadering van gebeëindigd reductiehandboek gehouden in Zhuji-de installatie van mijnbouwmachines. Alle zeer belangrijke technische personeelsmijnen, beheersdeskundigen en nationale mijnbouwveteranen woonden de vergadering bij. De mijnbouwmachine kan de dekenpositie in de industrie van mijnbouwmachines leggen.

2005, Zhuji-de installatie van mijnbouwmachines herstructureren, anders genoemd „Dong Li-machines“, kan de vroegere die directeur van Zhuji-de Fabriek Zhao van Mijnmachines als technische adviseur wordt gediend mijnbouwmachine, kan zich een volledige dochteronderneming in het Oosten mechanische eredirecteur bevinden. De belangrijkste producten van oprichtingsmachine, mengt tank, sorterende machines.

Tot dusver, heeft de machine de capaciteit aan energie en minerale reductie volledige reeksen van productiemateriaal, en erkenning en lof in binnen- en buitenland gewonnen.

Gepantserde cavalerie:

Tien jaren geleden, een dochteronderneming van mijnbouwmachine kunnen „Dong Li Machinery“ hebben vriendschappelijke en behulpzame eenheden van Westelijke Mijnbouw op het gebied van non-ferrometalen worden en legden stevige fundamenten.

In 2008, Huaibei-de Machinesinstallatie van de Mijnbouwdienst veranderde het herstructureren, officieel zijn naam in de „energie en de minerale machine.“ Is geconcentreerd in de energie en de minerale machines op het gebied van samengeperste machinestichting.

Later, heeft de introductie van buitenlandse mijnbouwmachine geschikt voor Zweden geavanceerde stoffentechnologie, die de concentratormerk houden van de tempolijn, een lange geschiedenis van productie en verwerking, terwijl technologische opnieuw ingeluide innovaties.

In 2002, werd de uitvinder van het eerste bindmiddel Zhang van China hoofdmachinist in de energietechnologie van mijnbouwmachine, mijnbouwmachine in de kernenergietechnologie en personeel nogmaals versterkt.

In 2002, kan Tong Li een volledige dochteronderneming worden.

In 2003, kan de nieuwe installatie 110000m3 een modern, gestandaardiseerd installatie en een bureau ruimte40000m3 bouwen. En de introductie van meer dan 160 reeksen diverse soorten materiaal, met inbegrip van verticale draaibank, horizontale draaibank, het boring en het malen boor en ander verwerkingsmateriaal, het testen materiaal, zoals statische en dynamische in evenwicht brengende machines, CNC vlam en plasmasnijmachine, hydraulische scharen, document buismachine, automatisch ondergedompeld booglassen, lassend platform, het lassenmachine van het kooldioxidegas en ander gespecialiseerd lassenmateriaal.

In 2004, bekwaam aan opstelling plant het gieten. Het bedrijf heeft een jaarlijkse verwerkingscapaciteit meer dan 50.000 ton gevormd.

In 2006, een volledige dochteronderneming van Anhui bekwaam Echo Environmental Engineering Co. , Werd Ltd gevestigd, zich concentreert op het beroep van droge de behandeling van de afvallossing, behandelings van afvalwater en ander milieubescherming materiaal verwerkende en de levering, ondersteunende technologie en algemene aanbesteding, naderde een aantal droge de werken en de Overheids zeer belangrijke projecten van de afvallossing.

Cemayangbian:

Na mijnbouwmachine in de installatie een successie van meer dan 400 projecten in binnen- en buitenland, met meer dan 200 grote en kleine mijnbouwondernemingen heeft kunnen ondernemen in binnen- en buitenland om een nauwe samenwerking in productie en technologie te beginnen, die de meest bevredigende dienst en de sterkste technische ondersteuning verlenen.

Op het gebied van non-ferrometalen, moeten de energie en de minerale machine de uitbreiding van het westelijke lood-zink ondernemen die 1,5 miljoen ton, de hoogste (4700m) ontginnen Metallurgische Groep van Hyperion 2000 ton zink, zuidelijk Hunan Linwu 5000 ton ontginnen zink, Li van de dagenqi van Sichuan, de slakken van het de Techniekkoper van China Nerin en andere zeer belangrijke nationale die projecten die, met het Nationale Goud van China, Aluminiumbedrijf wordt geselecteerd MINMETALS van van China, China, Westelijke Mijnbouw, Westelijk goud dichte technische uitwisselingen en samenwerking op het gebied van de sterke daar vitaliteit van de non-ferrometaalgloed te beginnen.

Op het gebied van ijzerhoudende metalen, zijn de energie en de mineralenmachine Chongqing Iron & Staal, Panzhihua-Ijzer en Staal, Baosteel-Groep het Ijzer van Xinjiang Bayi & Groep van het Staal de Prostaal, het Ijzer en het Staal van Hebei en andere bekende mijnbouwondernemingen in productie en gebruik geweest, en de klant heeft erkenning gewonnen want de de mijnbouwmachine van het energie ijzerhoudende metaal op het gebied van ontwikkeling stevige fundamenten heeft gelegd.

Op het gebied van samengestelde meststof, moet de machine energie en de minerale grote projecten DYK stap voor stap ondernemen van CNOOC Hubei 6 miljoen ton van fosfaatrots, Yihua-Groep, Zhongfu-chemisch product, Yang Feng Hubei, Chongqing Fuling Chemical, enz., op het gebied van samengestelde meststof onderaan een vast lichaam.

In 2011, de Russische uitvoer van energie en de minerale machine van de schatgoudwinning - Het het grootste zilveren lood en zink van Rusland.

Volledige stoom vooruit:

2013, de Mijnbouwconferentie van China in Tianjin op Misser Cai Danni Overseas Division Manager op de jaarlijkse vergadering van de vertegenwoordigers van de mijnbouwmachine kan wordt gehouden een korte toespraak ontginnen die. Chinees Gouden Lied Xin, voorzitter, voorzitter van MINMETALS, het Aluminiumvoorzitter van China en zo gesteld hun hartelijk gesprek.

Kabeltelevisie-van de het gesprekskolom van kabeltelevisie de Manager van de de Mijnbouwafdeling van Vrienden Overzee van bloemen Du had een exclusief gesprek met de voorzitter, bespreking in binnen- en buitenland over de situatie in de industrie van mijnbouwmachines.

De minister van Land en de Middelen van Xinjiang, de Provinciale Afdeling van Anhui ontmoetten cordially Misser Du Youhua-voorzitter en communiceren met hun foto.

Gepubliceerd door het Algemene het Onderzoekinstituut van Peking van Mijnbouw en Metallurgie zullen de nationale kerndagboeken „non-ferro“ in de energie en de mineralenmachine „oprichting“, „concentrator“ als bevordering van de dekking, meespelen en zullen een verhaal doen.

Het Instituut van het Maanshanstaal in de „moderne mijnbouw“ herhaaldelijk op de mijnbouwmachine wordt gepubliceerd konden speciale bevordering behandelen die.

Van de het Fosfaatmeststof van China het de Industrieverenigingdagboek, door de Staat, het calcium, het magnesium, het fosfaat en de samengestelde meststof, directeur van technisch onderzoekscentrum, beroemde die de meststoffendeskundige van China, Professor Xu Xiucheng Zhengzhou Universiteit, als redacteur van het „Fosfaat & de Samengestelde meststof“ in de energie en mineralen voor het machine speciale rapport wordt gediend over de energie en de minerale samengestelde meststof opmerkelijke bijdrage tot het gebied van machine zorgde ervoor.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Lisa
Tel. : 0086 17611625682
Resterend aantal tekens(20/3000)