De het voeden deeltjesgrootte en de pulpconcentratie van de oprichtingsmachine zijn zeer belangrijk

July 1, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over De het voeden deeltjesgrootte en de pulpconcentratie van de oprichtingsmachine zijn zeer belangrijk


Voor het niveau van oprichtingseffect, heeft de pulptemperatuur ook een bepaalde beslissende rol. Behoorlijk kan het verhogen van de pulptemperatuur de oprichtingssnelheid en de hogere oprichtingsindex verbeteren. Tegelijkertijd, heeft de pulptemperatuur ook een bepaalde invloed op de oprichtingsreagens. In het algemeen, wordt het effect van inhibitors en activators verbeterd en versneld wanneer de pulptemperatuur hoger is. Wanneer de pulptemperatuur laag is, zal het effect langzamer zijn, en de oprichtingsindex zal worden verminderd. Van dit, kan men concluderen dat de temperatuur van de pulp in de winter en de zomer vrij verschillend is. Daarom in het verrichtingsproces, om de oprichtingsindex te verzekeren, zouden wij aandacht aan de aanpassing van de pulptemperatuur op elk ogenblik moeten besteden.

Het oprichtingsproces is één van de belangrijke processen van mineraal verwerkingsmateriaal, en de oprichtingsmachine is de belangrijkste vertegenwoordiger van het oprichtingsproces, dat volkomen de superioriteit van het proces aantoont. In het productieproces, als u een 100%-effect wilt spelen, is het de sleutel om de bewegende intensiteit en de tijd te begrijpen. De bewegende intensiteit controleert de reactie tussen de ertsdeeltjes en de agent, en de bewegende tijd bepaalt het bezinningseffect. _de twee aan:vullen elkaar en nauw verwant.

Het bewegen van de pulp tijdens het oprichtingsproces van de oprichtingsmachine is verdeeld in twee stadia: men is het bewegen alvorens de pulp de oprichtingsmachine ingaat; andere is het bewegen nadat de pulp de oprichtingsmachine ingaat. De eerstgenoemde wordt uitgevoerd in de aanpassingstank, en zijn functie is de interactie tussen de ertsdeeltjes en de agent te versnellen. Het bewegen van de laatstgenoemden in de oprichtingsmachine moet de ertsdeeltjes opschorten en de bellen verspreiden, om de adhesie van de ertsdeeltjes aan de bellen te bevorderen. Het versterken van het bewegen in de aanpassingstank kan het effect van de ertsdeeltjes en de agent bevorderen, de aanpassingstijd van de pulp verkorten en het bedrag van de agent redden. De bewegende intensiteit van de aanpassingstank hangt van de drijvende krachtsnelheid af. Hoger is de drijvende krachtsnelheid, groter de bewegende intensiteit.

De sterkte van om het even welk proces is niet groter beter, is er een goede waarde voor zich. De juiste bewegende intensiteit zal slechts de oprichtingsmachine maken efficiënter verwerken. Wanneer de sterkte de optimale waarde overschrijdt, zal het een reeks onnodige problemen veroorzaken, zoals materiaalslijtage en ertsdeeltjes in bijlage aan luchtbellen die weg vallen. De intensiteit is hetzelfde, en zo is de tijd. De verschillende geneesmiddelen vereisen verschillende bewegende tijden. De bewegende tijd is verwant met de aard van de geneeskunde, en kan volgens de daadwerkelijke situatie worden geanalyseerd.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Lisa
Tel. : 0086 17611625682
Resterend aantal tekens(20/3000)