aboutus

Certificaten

Profiel QC

Sinoming heeft zijn eigen R&D-team en wetenschappelijk onderzoeksteam, hoofdzakelijk zich concentreert bij de technische bevordering en de productie van oprichtingsmachine, bindmiddel, het doseren machine, die tank en zijn automatische controlesysteem mengen. De elektrische centrale is gemachtigd meer dan 70 octrooien. Op basis van het introduceren van buitenlandse technologie en materiaal, heeft het producten bevorderd en bevorderd, verzekerend de toepasselijkheid en de geavanceerde aard van producten.

 

 

 

Sinoming heeft opstelling een wetenschappelijk onderzoeklaboratorium. De technische deskundigen van het bedrijf omvatten niet alleen een groot aantal professionele talenten in mechanische productie, mechatronics, intelligente productie, automatisering, enz., maar ook een groot aantal professionele technische talenten in mijnbouw en reductie. Het bedrijf heeft geleidelijk aan de minerale verwerking en het metallurgische materiaal bevorderd. Het bedrijf besteedt aandacht aan wetenschappelijke en technologische innovatie en R&D-investering, en behulpzaam ontwikkelingsmechanisme met Centrale Zuidenuniversiteit, Noordoostelijke Universiteit, Universiteit van Wetenschap & Technologie Peking, de Universiteit van China van Mijnbouw en Technologie gevestigd, heeft enz. Sinoming technologie en het informatieconcurrentievermogen, tegelijkertijd, het ontwikkelt technologie van de afval ook de droge lossing, enz., die het binnenlandse en internationale geavanceerde niveau bereiken, die uitstekende prestaties en belangrijke voordelen tonen.

 

 

 

Het bedrijf heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, van het beheersysteem certificatie en iso145001 van ISO14001 milieubedrijfsgeneeskundigen en veiligheidsbeheerssysteemcertificatie overgegaan. Tijdens het opzetten van modern ondernemingssysteem, verhoogt het bedrijf de graad van technologische innovatiecapaciteit, besteedt onophoudelijk aandacht aan het onderzoek en de ontwikkeling van hoge en nieuwe technologie, en besteedt aandacht aan de horizontale combinatie ondernemingen om bijkomende voordelen te bereiken.

 

De bedrijfszakenfilosofie is „Integriteit, Innovatie, de Kwaliteitsdienst, Klantentevredenheid.“.

 

De Sinominingsmachines hebben het perfecte systeem van de naverkoopdienst, het gelokaliseerd netwerk van de naverkoopdienst en de dienstsysteem. In meer dan 20 provincies en autonome gebieden in het land hebben de dienstafzet en naverkoop de dienstwerkstations.

 

De dienstsysteem: voor binnenlandse klanten, zal ons bedrijf op elk ogenblik herstellen, binnen 10 minuten na het ontvangen van de de vraag of fax van de gebruiker antwoorden, zal een oplossing binnen 1 uur, geven en zal bij de plaats binnen 24 uren voor het oplossen van problemen, reparatie of vervanging van delen aankomen.

 

Voor buitenlandse klanten, is ons bedrijf 24 uur per dag online, en lost actief problemen voor klanten door e-mail, online of videomededeling op. Indien nodig, wijs ingenieurs aan de plaats toe om de dienstraad voor klanten te geven.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Lisa
Tel. : 0086 17611625682
Resterend aantal tekens(20/3000)