Materiaal van de het Deeltjesoprichting van CLF het Ruwe met het Systeem van de Drijvende krachtstator
1
MOQ
US$ 2000-40000 /per
Prijs
CLF Coarse Particle Flotation Equipment With Impeller Stator System
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Y&X
Certificering: Quality Management System Cerification
Modelnummer: Machine van de het Deeltjesoprichting van CLF de Ruwe van Professionele Minerale Machinevervaardigin
Hoog licht:

Ruwe het Deeltjesoprichting van CLF

,

Het ruwe Materiaal van de Deeltjesoprichting

,

Oprichtingsmateriaal met het Systeem van de Drijvende krachtstator

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Standaard het verschepen verpakking
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: T/T
Specificaties
Naam: Machine van de het Deeltjesoprichting van CLF de Ruwe van Professionele Minerale Machinevervaardigin
Toepassing: Minerale Oprichtingsmachine
Energie: Energie - besparing
Efficiënt Volume: 2mm
Productiecapaciteit: 0.52m ³ /min
Luchttoevloed: 1.5m ³/(m2.min))
De Zuigingscel van het materiaalgewicht: 1591
De Groene Cel van het materiaalgewicht: 1481
Productomschrijving

Machine van de het Deeltjesoprichting van CLF de Ruwe van Professionele Minerale Machinevervaardiging

 

Inleiding
De oprichtingsmachine is van toepassing op sorteren van non-ferro en ijzerhoudend metaal, ook van toepassing op het sorteren van nonmetals, zoals steenkool, fluoriet en talk. De drijvende kracht van oprichtingsmachine wordt gedreven door motor v-riem, wordt het centrifugaaleffect zo veroorzaakt en de negatieve druk wordt gevormd, die, enerzijds, adequate lucht om zich met ertspulp absorbeert te mengen, en anderzijds, de ertspulp beweegt en de ertspulp met geneesmiddelen mengt en bellen raffineert; aldus, zullen de mineralen de bellen en de vlotter aan de van de pulpoppervlakte en vorm schuimlaag worden aangehangen. Pas het openen van flitsraad en kegelklep aan en controleer het vloeibare niveau om de nuttige die bellen uit door schraperblad te maken worden geschaafd. Voor selectie van oprichtingsmachines, zal de volgende informatie worden vermeld: Modellen, specificaties en aantal oprichtingscellen. Aantal apparaten van het schraperblad (links of rechts). Enig-kant het schaven of hetzij schaven. Aantallen voerdozen, tussensoortdozen, de steel verwijderende van dozen, voerpijpen en tussensoortpijpen. Het vloeibare niveau kan manueel, elektrisch of automatisch worden gecontroleerd. Het plaatsingsdiagram van oprichtings technologisch proces moeten zou worden verstrekt.

 


Eigenschappen

Machine van de ruw-deeltjes wordt de pneumatische oprichting gebruikt voor het scheiden van non-ferrometaal, ijzerhoudend metaal en chemische materialen. Het is geschikt voor het sorteren van ruwe deeltjes maar kan het sorteren van fijne deeltjes ook behandelen, wat betekent het voor oprichting van alle partikelgroottes is. Het heeft de volgende eigenschap: goedkeurend nieuw-type drijvende kracht-stator systeem en geïnstalleerd met cel met gedwongen - de omlooppassage uit dubbele bodem en netplaat bestaan, een gehele nieuwe de omloopwijze van de ertspulp, een stabiele scheidingsgebied en een schuimlaag die worden gevormd onder de functie van drijvende kracht, omlooppassage. Het verstrekt fijne hydromechanical voorwaarden, en verbetert de ladingscapaciteit gemineraliseerde bellen en deeltjesgrootte van erts het malen onder oprichting. Voor gemeenschappelijke oprichtingsmachines, is de het overhandigen waaier van deeltjesgrootte 0.010.15mm, maar het kan 0.40.7mm bereiken, waarbij de tekortkoming van andere oprichtingsmachines wordt overwonnen in termen van slecht oprichtingseffect van het ruwe voeden. Bovendien is de concentratie van ertspulp die naar het drijvende krachtgebied terugkeert laag met fijn deeltjesgrootte, die de slijtage van drijvende kracht en stator vermindert. Zijn verluchtingsprestaties zijn goed en de machtsconsumptie is laag.

Machine van de ruw-deeltjes is de pneumatische oprichting samengesteld en, en uitgerust die uit motor drijfmechanisme met de cel met omlooppassage, dubbele bodem en netplaat, stator en drijvende krachtmechanisme uit drijvende kracht wordt samengesteld, luchtverdeler, holle as en dragend lichaam.

Machine van de het deeltjesoprichting van CLF de ruwe is verdeeld in twee types: groene cel en zuigingscel, die volgens het oprichtingsproces kunnen worden geselecteerd.
Parameter

Modellenpunt Clf-2 Clf-4 Clf-8 Clf-16
Efficiënt volume 2 4 6 16
Afmetingen van cel (L x W x H) mm 1200×1600 1600×2100 1900×2500 2500×3200
×1250 ×1500 ×1950 ×2400
Productiecapaciteit m ³ /min 0.5-2 1-4 1-6 4-16
Luchttoevloed m ³/(m2.min)) 1.5 1.5 1.5 1.5
Asmotor Modellen Zuigingscel Y160m-6 Y200l-8 Y200l2-6 Y280s-6
Groene cel Y132m2-6 Y180l-8 Y200l-8 Y280s-8
Macht Zuigingscel 7.5 15 22 45
Groene cel 5.5 11 15 37
    Zuigingscel 790 730 790 730
Roterende snelheid Groene cel 790 730 730 730
Drijvende kracht Diameter Zuigingscel 460 620 750 790
Groene cel 410 580 645 750

 
 
 
 

Waarom kies onze bedrijfmachine?


Q1: Hallo, bent u een fabrikant van mijnbouwmachines?
Antwoord: Ja, zijn wij een professionele fabrikant van mijnbouwmachine. Ons bedrijf heet klanten welkom om onze fabriek op elk ogenblik te bezoeken.

Q2: Hoe lang is de garantieperiode van uw materiaal? Verstrekt uw bedrijf vervangstukken?
Antwoord: De garantieperiode van onze machine is één jaar. Voor die die delen dragen, waarborgen wij om de delen van uitstekende kwaliteit lange tijd te verstrekken.

Q3: Hoe lang neemt het om te leveren?
Antwoord: De productie begint gewoonlijk na het ontvangen van de vooruitbetaling. De kleine machine is gewaarborgd om binnen één maand worden geleverd. De machine op grote schaal is gewaarborgd om binnen 2-3 maanden worden geleverd.

Q4: Geeft u de raad van de machineverrichting?
Antwoord: Ja. Wij hebben professionele ingenieurs voor installatie, het opdragen en verrichtingsbegeleiding.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 0086 17611625682
Resterend aantal tekens(20/3000)